Interessante vakantie bestemmingen

Share Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Je bent vast al druk bezig met het plannen van je vakantie en dat mag want na al dat harde werken staat er een welverdiende vakantie al klaar. Naast alle standaard vakantie bestemmingen hebben wij vandaag onze vakantie bucketlist op een rijtje staan. Misschien staat er voor jou ook wat interessants.

  • De mono Liza met eigen ogen zien

Naast het standaard bezoeken van de Eifeltoren staat het zien van de Mona Liza bij ons op nummer één. Je hebt de beroemde schilderij vast wel op tv gezien maar ben je niet benieuwd of haar ogen je ook elke stap mee volgen? Wij in iedere geval wel!

  • Op safari in Afrika

Niet zomaar een safari maar een safari in Afrika! Met alle wilde dieren om je heen en het zomers warm briesje ben jij helemaal in de stemming voor wat avontuur. Een groep giraffen, leeuwen of zebra’s gedragen zich natuurlijk in een land als Afrika een stuk anders dan je ze in de dieren tuin gewend bent.

  • Weekendje Lissabon

Beleef een historische vakantie en verblijf in een leuk maar gezellig appartementen in het hartje van Lissabon. Doordat je omringt bent met kloosters, kerken en paleizen is het standje Lissabon een prachtige maar ook leerzame vakantie.

  • Wandelen over de chinezen muur

De meer dan 6400 kilometer lange muur staat op 7 tot 8 meter hoog en heeft een prachtige uitzicht op China. Terwijl je van het prachtige weer geniet blijft het belopen van de brug een zware klus. Ondanks de kleine tegenslag staat hij nog steeds bij ons op het lijstje!

  • Bezoeken van Piramides

Je hebt ze vast wel gezien. De typische toeristische foto’s waarbij het lijkt alsof je een echte piramide op je handen hebt. Die willen wij natuurlijk ook! Naast de oude Egyptische culturen komen stiekem alle verhalen van Asterix en Obelix missie Cleopatra weer tot leven.

You might also like

5 Tips voor op vakantie naar Spanje

Tips voor op vakantie naar Spanje   Wanneer je op vakantie naar Spanje gaat is het belangrijk dat je een beetje voorbereid bent. Dit scheelt

#Mindey

@mindey