Service & Contact

Vliegvakantie Spanje

Handige dingen om te onthouden als je op vakantie gaat

Share Article

De periode voordat je op vakantie gaat is vaak een hectische periode waarin het mogelijk is dat je door de stress enkele dingen vergeet. Dit artikel zal je enkele handige tips geven over belangrijke zaken voordat je op vakantie gaat.

Documentatie

Het is verstandig om ruim van te voren alvast alle documenten bij elkaar te zoeken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je legitimatie, reserveringsbewijs voor je camping of hotel en je zorgpas. Neem ook bijvoorbeeld je ANWB pas mee, dit spreekt natuurlijk voor zich maar wordt nog erg vaak vergeten. Het is ook handig om naast je bankpas ook voldoende contant geld te regelen zodat je daarmee niet tegen problemen aanloopt. Wellicht is het zelfs handig om cheques mee te nemen als vervanging voor contant geld. Denk er ook aan dat je enige schadeformulieren meeneemt voor het geval dat.

Met het vliegtuig op vakantie

In het geval dat je met het vliegtuig op vakantie gaat is het erg verstandig om ruim vooraf je vervoer te regelen voor de heen- en terugweg zodat je niet tegen problemen aanloopt. Denk er vooral aan dat je bij terugkomst vaak geen zin hebt om ook nog een lange tijd in de trein of bus te zitten met al je koffers. Ook is het mogelijk dat je trein net uitvalt waardoor je te laat op het vliegveld komt, dit wil natuurlijk niemand hebben.  Misschien is het handig om te parkeren bij het vliegveld zodat je van (vrijwel) niemand anders afhankelijk bent. Lang parkeren bij Schiphol is zeker mogelijk, daarbij is het wel zo dat de verschillende parkeeraanbieders erg diverse prijzen hanteren waardoor het handig kan zijn om een vergelijking te doen van de parkeeraanbieders. Het is handig om dit ruim op tijd te doen aangezien sommige aanbieders korting geven als je vroeg je parkeerplek regelt.

You might also like

5 Tips voor op vakantie naar Spanje

Tips voor op vakantie naar Spanje   Wanneer je op vakantie naar Spanje gaat is het belangrijk dat je een beetje voorbereid bent. Dit scheelt

#Mindey

@mindey