Over Spanje

In het zuiden van Europa ligt het zonnige Spanje. Veel toeristen trekken hier jaarlijks naar toe om te genieten van hun vakantieperiode. Bent u van plan om een vakantiehuis te huren in Spanje? Dan zal u zeker niet teleurgesteld worden door de bezienswaardigheden en activiteiten die er gedaan kunnen worden.

Zo kan er genoten worden van de zon, de cultuur, een heerlijke voetbalwedstrijd van de Spaanse topclubs en de luxe Balearen eilanden.

 

Een heerlijke zonvakantie

Hoe dichterbij de evenaar, hoe warmer. Dit is een regel die iedereen kent. Gelegen aan de zee heeft de zuid Spaanse stad Malaga gemiddeld 3000 zonnen-uren per jaar. Er kan duidelijk gezegd worden dat er hier op het strand lekker vertoefd kan worden. EZeeen zonvakantie in het zuiden van Spanje is een echte aanrader, lees over La Casita ervaringen van mensen die je voor zijn geweest.

 

Cultuur

Spanje is een land met een rijke geschiedenis. Deze geschiedenis is nog steeds terug te vinden in de artistieke gebouwen die zich door heel Spanje vestigen. Eén van die gebouwen is de Sagrada Familia.

Het land kent vele grootheden en unieke verhalen. Veel van deze grootheden zijn te vinden door heel Spanje met hun eigen achter gelaten werk of monumenten. Het is zeker een aanrader om hier als cultuurfanaat alvast over te gaan oriënteren voordat de reis begint!

 

Luxe Balearen eilanden

Dit is een eilanden groep dat gevestigd is in de Middellandse zee. Het gebied zelf bestaat uit 6 eilanden. De grootste en de bekendste eilanden zijn Mallorca en Ibiza.

Mallorca is erg geschikt voor actieve vakantiegangers en cultuurfanaten. Dit eiland is erg veelzijdig, Er liggen in het zuiden tientallen stranden en in het noorden zijn er prachtige natuurgebieden te vinden. De hoofdstad van het eiland wordt ook wel Palma de Mallorca genoemd. In deze badplaats gaat het dagelijks leven door tot in de vroege uurtjes.

Het eiland Ibiza is een bestemming voor de luxe vakantiegangers. Die zich helemaal willen relaxen tijdens hun vakantie. Zomers treden er de beste Dj’s op in de grootste clubs en kan men zich waanden in alle luxe die er aangeboden wordt.

Het eiland zelf is relatief een stuk kleiner dan Mallorca, maar het eiland bied cultuurliefhebbers genoeg om ook goed te kunnen genieten.

Bekijk alle reizen in Spanje
Andere aanbieders: sluiten
H Top Calella Palace En Spa starstarstarstar

Costa Brava

Calella
Vertrekdatum: Juli 2020
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies
prijsvrij
Prijs v.a: € 350,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
Sentido H10 White Suites starstarstarstar

Lanzarote

Playa Blanca
Vertrekdatum: Januari 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies En Ontbijt
prijsvrij
Prijs v.a: € 556,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
Paradise Lago Taurito starstarstar

Gran Canaria

Playa De Taurito
Vertrekdatum: Februari 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
prijsvrij
Prijs v.a: € 569,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
corendon Corendon Bekijk
Playasol Mare Nostrum starstarstar

Ibiza

Playa Den Bossa
Vertrekdatum: Augustus 2020
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies En Ontbijt
prijsvrij
Prijs v.a: € 534,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
Jable Bermudas starstar

Lanzarote

Puerto Del Carmen
Vertrekdatum: Februari 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies
prijsvrij
Prijs v.a: € 367,- Bekijk reis
Bekijk alle reizen in Spanje