Fly Drive

fly drive spanje

 

Spanje is een enorm groot land. Om in één vakantie het gehele vasteland te ontdekken is alleen mogelijk met een fly drive Spanje vakantie. Het fenomeen fly drive word steeds bekender en het is de ideale manier om een land, in dit geval Spanje te ontdekken. Met een fly drive Spanje vlieg je als eerst met het vliegtuig naar één van de luchthavens in Spanje en op de luchthaven zal een huurauto klaarstaan en de ‘rondreis’ door Spanje kan beginnen. Bij het boeken van een fly drive vakantie wordt er altijd een bepaalde route geboekt hoe te rijden door het land, dit in verband met de accommodaties waar overnacht dient te worden. Tijdens een fly drive Spanje zul je samen met je reisgenoten in dorpjes en op plekken komen waar je anders nooit van had gehoord of was gekomen. Een fly drive vakantie is totaal anders dan een strandvakantie maar misschien wel veel leuker en spannender want iedere dag is anders en je komt op plekken waar nog de echte authentieke Spaanse sfeer aanwezig is.

 

Fly drive vakantie naar spanje

Een vakantie langs de mooiste culturele bezienswaardigheden, natuurgebieden, stranden en uitzichtpunten van Spanje beleef je met een fly drive vakantie. De routes die gereden worden tijdens een fly drive vakantie Spanje brengt je door diverse regio’s in Spanje en elke regio heeft haar eigen schoonheden. De meeste fly drive vakanties in Spanje worden aangeboden in de regio Andalusië en de Costa del Sol. Het is ook mogelijk om alleen een retourvlucht te boeken inclusief huurauto en dat je dan zelf de verschillende accommodaties erbij boekt. Een fly drive vakantie zelf samenstellen biedt veel meer mogelijkheden dan een vooraf bepaalde fly drive vakantie. Tijdens het zelf samenstellen van je fly drive vakantie is het ook mogelijk om van noord naar zuid te reizen of andersom. Hierbij dienen de vliegtickets wel los van elkaar geboekt te worden (heen en terugvlucht) en voor de huurauto moet het ophaal en afleverpunt goed doorgegeven worden.

 

Fly drive bestemmingen

Ook voor de Balearen en de Canarische eilanden kunnen fly drive vakanties geboekt worden. Vooral naar de Canarische eilanden en dan met namen naar Gran Canaria en La Palma is er een uitgebreid aanbod qua fly drive vakanties. Met een fly drive vakantie naar één van de Spaanse eilanden kunnen de eilanden goed ontdekt worden. Omdat de Spaanse eilanden niet van een zodanige grootte zijn is het mogelijk om vanuit één standplaats het eiland te verkennen. Ook de eilanden hebben meer dan genoeg schoonheden en culturele bezienswaardigheden die de meeste toeristen niet zien vanwege een zon of strandvakantie. Geniet met volle teugen van al het moois dat de Spaanse eilanden te bieden hebben door een fly drive vakantie te boeken. Met een fly drive vakantie heb je zelf de hele vakantie in handen, je bepaalt immers zelf in welk tempo en welke route je wilt rijden. Ook qua bezienswaardigheden kun je alle kanten op tijdens een fly drive Spanje vakantie. Een fly drive vakantie is ideaal in elke samenstelling, het maakt niet uit of je met zijn tweeën bent of met een grote groep. Het onontdekte Spanje ontdekken doe je met een fly drive vakantie Spanje.

Andere aanbieders: sluiten
Ifa Altamarena starstarstarstar

Fuerteventura

Jandia
Vertrekdatum: Februari 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
prijsvrij
Prijs v.a: € 425,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
Villacarlos starstarstar

Valencia

Valencia
Vertrekdatum: Juli 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies
prijsvrij
Prijs v.a: € 246,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
Lagos De Fanabe Beach Resort starstarstarstar

Tenerife

Costa Adeje
Vertrekdatum: Augustus 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies En Ontbijt
prijsvrij
Prijs v.a: € 517,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
Cay Beach Sun starstarstar

Lanzarote

Playa Blanca
Vertrekdatum: Mei 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies
prijsvrij
Prijs v.a: € 320,- Bekijk reis
Andere aanbieders: sluiten
Blue Sea Cala Millor starstarstar

Mallorca

Cala Millor
Vertrekdatum: Augustus 2021
Reisduur: 8 dagen
Verzorging: Logies En Ontbijt
prijsvrij
Prijs v.a: € 364,- Bekijk reis
Bekijk alle reizen in Spanje